Andreu World

Andreu World dissenya i fabrica mobles contemporanis d’alta qualitat. Les seves gammes de taules Reverse Conference, Dual i Quattro aporten solucions úniques per a oficines, espais de treball i restauració.

quattro

Quattro

Col·lecció de taules per a cafeteries i menjadors

andreu_world_dual_ocasional_me6450_1_1

Dual

Base de taula amb peu circular

reverse

Reverse Conference

Taules de conferències elegants

Característiques dels mobles d’Andreu World

Andreu World té molt en compte l’amor pel detall en el disseny i fabricació dels seus mobles. Bons dissenys que garanteixen qualitat i durabilitat. La fusta és la protagonista en els seus treballs, sense deixar de banda les combinacions amb altres materials i la incorporació de la innovació.

En els nostres projectes utilitzem especialment l’àmplia gamma de taules, que aporten solucions tant per a menjadors i restauració com per a taules de reunions elegants i de qualitat.

Distribuïdors d’Andreu World a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors i instal·ladors de productes d’Andreu World a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem projectes integrals i subministrem mobles a demanda.

Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.