Moqueta acústica

La moqueta acústica és una solució ràpida, eficaç i elegant per resoldre problemes acústics a l’oficina.

Els nivells de soroll són una de les 5 queixes principals dels treballadors de les oficines. Sentir als companys parlar mentre està llegint o escrivint, redueix la productivitat en un 66%.

Les moquetes acústiques tenen una base acústica incorporada que reforça les seves propietats d’absorció del rebombori a l’oficina i redueixen el soroll de l’impacte en el terra, com per exemple de les petjades o del desplaçament de cadires.

Imatge moqueta acústica
Imatge moqueta acústica

Les nostres moquetes combinen:

 • DISSENY. Dissenys moderns que donaran un caire diferent al seu projecte, podent crear fàcilment espais acollidors i còmodes.
 • ACÚSTICA. Reducció de la reverberació ambiental i els impactes contra el terra.
 • MODULARITAT. Les nostres moquetes són modulars i es subministren en formats de 50x50cm i 100x25cm, permetent infinitud de combinacions i dissenys.
Detall moqueta Interface

Avantatges de les moquetes acústiques

Les solucions acústiques amb moqueta permeten millorar la sonoritat a l’oficina.

 • Reducció del so ambiental i la reverberació. Gràcies al seu disseny, pensat específicament per aquesta funció, ajuden a reduir el so ambiental o reverberació de l’oficina fins a 0,4 αw, i el soroll que es transmet entre diferents plantes fins a 33dB. En espais oberts amb problemes de reverberació, l’ús de moqueta acústica ajuda molt a reduir-la. Si es combina amb altres elements com panells acústics, el resultat serà encara millor.
 • Reducció dels sorolls d’impacte contra el terra. Amb la instal·lació de la moqueta s’aconsegueixen evitar sorolls molestos com els que es produeixen amb el desplaçament de les cadires o amb les petjades.

Demana informació!

Truca ara al 938 441 720 o omple el formulari.

  A més dels avantatges acústics, utilitzar sòls tèxtils té encara més beneficis molt interessants per als projectes d’arquitectura.

  • Distribució en espais oberts. Permet marcar la distribució de zones de treball i departaments en espais oberts, marcant diferents ambients o passadissos.
  • Sensació de comoditat. La sensació d’amortiment de les nostres moquetes confereix als espais de treball un ambient especial i d’una sensació de comoditat gràcies a la suavitat més gran en la petjada.

  Models disponibles

  Una solució ideal per a oficines obertes

  Les oficines obertes són tendència i tenen un gran nombre d’avantatges: faciliten el treball en equip i la col·laboració, afavoreixen la comunicació entre departaments, són més lluminoses, fomenten un ambient de treball més relaxat, etc.

  Però també tenen alguns inconvenients, com la presència de soroll.

  Una de les solucions per aquest repte són les moquetes acústiques, que permeten reduir el soroll ambiental a l’oficina, i també reduir els sorolls produïts per l’impacte contra el terra.