3 anys després de la nostra fundació, Maier3D s’uneix ara a la xarxa de 3DZ passant a representar les marques 3D Systems, Markforged, Formlabs, Artec3D i Materialize.

Amb l’acord amb la corporació 3DZ, ens convertim en 3DZ Barcelona, donant servei a la zona est de la península ibèrica, amb especial atenció als mercats de Barcelona i Catalunya.

3DZ és el distribuïdor més gran d’Europa de solucions en impressió, escaneig 3D i fabricació additiva amb uns ingressos anuals de 8 milions d’euros i més de 700 clients de diferents sectors. Fundada el 2006 a Itàlia, té presència internacional amb 15 oficines a Itàlia, Albània, Sèrbia, Romania, Hongria, i ara també a Espanya.

En paraules de Xavier Maier, director general de 3DZ Barcelona, “l’acord amb 3DZ ens permet oferir nous productes gràcies a l’accés a un catàleg més ampli de fabricants reconeguts en el sector”.

Per Roger Sabaté, director de projecte de 3DZ Barcelona, “formar part de 3DZ ens permet oferir un millor servei postvenda gràcies a l’accés a formació de primer nivell ia certificacions internacionals”.

Xarxa de distribució de 3DZ

Ampli catàleg en fabricació additiva

3DZ Barcelona oferirà, a partir l’1 de març de 2018, accés a un ampli catàleg d’impressores 3D. La nostra principal aposta segueixen sent les impressores professionals del fabricant líder mundial 3D Systems. A aquest hi sumem també altres prestigioses solucions com les impressores de Markforged i Formlabs, així com també el software per a impressores 3D de Materialise i els escàners Artec3D. Solucions totes dirigides també al mercat professional.

Servei tècnic i assessorament al màxim nivell

Amb el pas de Maier3D a 3DZ Barcelona, seguirem oferint el màxim nivell de servei postvenda amb el nostre servei tècnic i els seus professionals. Mantenim com sempre el client i les seves necessitats en el centre de la nostra estratègia per oferir proximitat i les solucions més adequades per a cada projecte.

Més enllà de la venda de maquinària, oferim un servei d’assessorament i acompanyament a indústries i empreses perquè puguin aprofitar al màxim tots els avantatges i oportunitats que brinda la fabricació additiva. Aquest servei ve reforçat ara per la formació específica i certificacions oficials dels nostres professionals.

A més, amb el pas a 3DZ Barcelona, oferim ara cursos i seminaris (workshops) per facilitar als nostres clients l’accés als coneixements tècnics necessaris per treure el màxim profit de la impressió 3D.

La qualitat dels nostres serveis està garantida a través de certificacions internacionals per part dels fabricants i reconeixements en forma de premis.