Konica Minolta Bizhub C300i

Velocitat d'impressió en color i B/N.

Velocitat d’impressió de 30 pàgines per minut tant en color com en blanc i negre. Impressora ideal doncs per a oficines mitjanes-grans, que requereixen de velocitat, qualitat i fiabilitat.

Panell tàctil tipus tablet de 10,1 polzades amb suport multitàctil i interfície d’usuari redissenyada per a un funcionament intuitiu i fàcil d’utilitzar.

Impressió en formats d’A6 a SRA3 en tamany banner fins a 1,2 metres de llarg.

Reducció de l’impacte mediambiental gràcies a tecnologia puntera que garanteix un consum mínim, estalviant energia i despeses.

Les noves impressores i-Series substitueixen models anteriors i incorporen funcionalitats IoT (Internet of Things), com ara una gran connectivitat, funció d’autodiagnòsitc i manteniment contínu, avís per a la substitució de peces i consumibles, actualització automàtica o programada de firmware, i un sistema avançat de protecció de dades que compleix amb GDPR i HCD-PP.

Aconsegueixi:

  • Eficiència en la gestió documental gràcies a la integració de les funcions d’escaneig amb l’emmagatzematge en cloud i la integració amb aplicacions de gestió documental.
  • Estalvi d’energia i diners gràcies a una alta eficiència energètica.
  • Impressora molt més silenciosa. Reducció del soroll i la contaminació acúsitca.

A més, compta amb una interfície d’usuari intuïtiva tipus smartphone amb panell de pantalla tàctil flotant de 10″, i la possibilitat de personalitzar la interfície per a cada usuari.

Fins i tot és possible mostrar vídeos corporatius a la pantalla mentre l’impressora està en stand-by. Funció molt interessant per a espais públics.

detalls c300i

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.