Search
Close this search box.

Konica Minolta Bizhub C250i

Nova línia i-Series

Nova impressora multifunció en format A3 i velocitat d’impressió de 25 pàgines per minut tant en blanc i negre com en color.

Les noves impressores i-Series substitueixen models anteriors i incorporen funcionalitats IoT (Internet of Things), com ara una gran connectivitat, funció d’autodiagnòsitc i manteniment contínu, avís per a la substitució de peces i consumibles, actualització automàtica o programada de firmware, i un sistema avançat de protecció de dades que compleix amb GDPR i HCD-PP.

Aconsegueixi:

  • Eficiència en la gestió documental gràcies a la integració de les funcions d’escaneig amb l’emmagatzematge en cloud i la integració amb aplicacions de gestió documental.
  • Estalvi d’energia i diners gràcies a una alta eficiència energètica.
  • Impressora molt més silenciosa. Reducció del soroll i la contaminació acúsitca.

A més, compta amb una interfície d’usuari intuïtiva tipus smartphone amb panell de pantalla tàctil flotant de 10″, i la possibilitat de personalitzar la interfície per a cada usuari.

Fins i tot és possible mostrar vídeos corporatius a la pantalla mentre l’impressora està en stand-by. Funció molt interessant per a espais públics.

Aquest equip substitueix la Bizhub C258.

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.