Search
Close this search box.

Konica Minolta Accurio C4065

  • Un motor compacte que ho fa tot: AccurioPrint C4065 és la solució intel·ligent per a entorns en els quals l’espai és limitat. Podrà imprimir fulls planes, fulles llargues a doble cara de fins a 864 mm, o directament fer acabats inline a les seves impressions per satisfer totes les necessitats dels seus clients en un únic procés de producció integrat.
  • Faci créixer el seu negoci: AccurioPrint C4065 augmenta el seu negoci amb noves capacitats. El nostre sistema ofereix la major varietat de substrats de mercat, des de paper fi a gruixut, paper verjurat, sobres i molt més. Tots estan suportats pel nostre nou sensor de mitjans opcional per garantir un funcionament sense preocupacions.
  • Augmenti l’eficiència: Els operadors de qualsevol sistema AccurioPress poden comptar amb la seva senzilla configuració, una trajectòria de paper ultrafiable, una productivitat excepcional i una estabilitat d’imatge excel·lent. El nostre equip de R + D ha donat la més alta prioritat a la satisfacció de les exigents demandes d’avui dia al sector de la impressió. A més, el sistema AccurioPress s’integra sense fissures en diverses aplicacions de programari del nostre portfoli que faran que el seu negoci sigui més econòmic. Infinites possibilitats per a qualsevol necessitat. RETHINK la comunicació gràfica.
  • Altament versàtil, també en escaneig: El sistema està equipat amb un escàner dual color amb la més alta velocitat d’escanejat de la seva classe, permetent l’escaneig de fins a 280 ppm.

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.