Nordic

Demana informació!

Tens dubtes? Demana informació sense compromís!

  Concepte

  El concepte de l’estil nòrdic és ‘la simplicitat de la quotidianitat’. Una decoració que aposta per la sofisticació i l’harmonia. L’estil nòrdic busca la construcció d’espais diàfans que generin una sensació d’amplitud. Les màximes d’aquest estil són la funcionalitat i l’absència d’elements que recarreguin l’habitació, per això, encaixa amb peces de mobiliari pràctiques i molt multifuncionals com les cadires operatives Stay o Efit combinades amb la taula Colectiva o l’arxiu Buck mòbil. Solucions soft seating com Noom 10 i Bend encaixen a la perfecció amb aquest estil gràcies a les seves línies senzilles.

  Color

  El blanc és el color per excel·lència de l’estil nòrdic, la seva utilització en parets o mobiliari és una bona decisió perquè l’habitació tingui un marcat estil nòrdic. Combinat amb tons clars com grisos i colors crema, s’aporta la lluminositat necessària per combatre l’escassetat de llum pròpia dels països nòrdics. A més, aquestes tonalitats ajudaran a l’amplitud que busca la decoració nòrdica.

  Materials

  La fusta és el material més utilitzat en els projectes d’interiorisme i decoració d’estil nòrdic. La seva capacitat per aportar calidesa als espais és una de les seves principals avantatges, d’aquí que es faci servir en sòls i en la major part del mobiliari. A més, pel fet que en els espais de decoració nòrdica el color blanc és el protagonista, els materials que més encaixen són les fustes i acabats en colors pi, roure, hi faig o bedoll.

  Decoració

  La màxima de l’estil nòrdic és que menys és més, de manera que la decoració de l’estança no pot ser recarregada. Aquest home office lluminós i diàfan ha de comptar amb elements decoratius ‘soft’ com catifes de pèl en colors clars o penjadors amb acabats de fusta. Per seguir en la línia de la simplicitat de la quotidianitat, encaixarà molt bé el parament d’ús diari com a decoració. Per tal d’incloure un toc de naturalesa, els rams amb eucaliptus són una aposta segura per a aquest tipus de projectes.