Nature

Demana informació!

Tens dubtes? Demana informació sense compromís!

  Concepte

  Un home office inspirat directament en la natura. L’estil natural construeix espais frescos i equilibrats amb l’objectiu de generar la pau i harmonia que aporta l’aire lliure. Aquest espai ha de tenir com a protagonista la llum. Algun dels productes que millor s’adaptaran a aquest estil són la cadira operativa Cron, la cadira col·lectiva Noom 50 i el soft seating Bend, un complement idoni per a aquest estil gràcies als seus disseny de formes arrodonides i orgàniques. Així mateix, seguint amb la línia de tons naturals, la taula Prisma i l’arxiu Cubic en crema donaran el toc final per a un espai de treball d’estil natural.

  Color

  Els colors més representatius de la natura són el verd i els tons marrons o crema. Per recrear l’estil natural és aconsellable utilitzar l’acabat roure per al mobiliari i combinar-ho amb tonalitats verdes en els tèxtils. Tots dos faran sentir a l’usuari que es troba a l’aire lliure, en plena natura.

  Materials

  L’estil natural ha de comptar sempre amb materials naturals. Teixits com la llana, el cotó o el lli són una aposta segura per als tèxtils. Mentre que la fusta és una bona opció per al mobiliari. Els teixits amb fibres naturals com el vímet o el ratan es poden utilitzar per a elements decoratius.

  Decoració

  Un home office amb estil natural ha d’aportar tranquil·litat als que habiten l’espai. Utilitzar acabats d’aquest tipus en elements decoratius com les catifes ajudarà a generar aquesta sensació de connexió amb la natura. Les diferents gammes de verd s’han d’incloure a través d’entapissats, llums o qualsevol objecte decoratiu. Un element clau per crear un espai inspirat en la natura és decorar l’estança amb vegetació fresca que aporti vida a la llar. Plantes i flors combinades amb gerros de vidre, gots o cubetes de metall aconseguiran transmetre pau i benestar. De la mateixa manera, incloure làmines amb motius vegetals en la decoració ajudarà a aconseguir l’harmonia global de l’espai.