Mediterranean

Demana informació!

Tens dubtes? Demana informació sense compromís!

  Concepte

  Inspirat en la cultura dels països de la conca mediterrània, aquest estil té com a protagonista la llum. Aquesta llum ens ha d’evocar la calidesa del sol i la frescor de la mar que caracteritza a aquests llocs. Una oficina mediterrània tindrà un ambient ampli i lluminós, ideal per relaxar-se i que ens faci sentir que fem vida a l’exterior. La taula i l’aparador Longo en blanc encaixen a la perfecció en un home office d’aquest estil. La cadira Noom 30 li donarà el toc essencial per recrear l’estil mediterrani.

  Color

  El color blau del mar en totes les seves tonalitats és la base de qualsevol estil decoratiu que vulgui evocar el mediterrani. Al costat del groc representatiu del sol, i a tons terra com el beix i l’ocre conformen la paleta de colors característica de l’estil mediterrani que es recolza en un llenç de color blanc recordant a les façanes emblanquinades dels barris mariners. Com a contrast, terres foscos aporten un toc de calidesa casolana a aquest estil decoratiu.

  Materials

  L’estil mediterrani utilitza materials amb acabats purs i frescos com la fusta o el vidre que proporcionen lluminositat. Aquests materials es combinen amb sòls foscos de terracota, rajola o ceràmica, materials tradicionals de la conca mediterrània que ajuden a aconseguir la inconfusible sensació d’estar a prop del mar. Els teixits que predominen estan molt vinculats a la naturalesa ja sigui pel seu caràcter natural com el lli o perquè busquen conservar-la, com el teixit Felicity fabricat amb plàstic reciclat donant-li un nou ús i evitant que acabi en el fons marí.

  Decoració

  Per als detalls decoratius no poden faltar elements artesanals fets en fang, vímet o vidre. Vegetació com herbes seques i flors fresques ajudaran a afegir textura als espais. Els tèxtils i elements decoratius en tons blaus són la clau perquè una oficina aconsegueixi introduir la calidesa del sol i la frescor de la Mediterrània a la llar.