Industrial

Demana informació!

Tens dubtes? Demana informació sense compromís!

  Concepte

  L’estil industrial es caracteritza per l’ús d’elements associats amb fàbriques antigues, tallers, garatges, etc. Aquests objectes es combinen amb altres tendències actuals com la tendència del reciclatge i l’ús de peces vintage. Es tracta d’un estil eclèctic i atemporal on els tons metàl·lics i el negre són els reis absoluts. Propostes com la taula Talent 500 complementada amb l’avantguardisme de la TNK Flex en tons grisos i negres i un arxiu buck de metall són l’opció perfecta per a un home office d’estil industrial.

  Color

  Per aconseguir un ambient industrial el color negre no pot faltar. El negre és l’aliat d’aquest estil, però, ha d’estar acompanyat sempre per tons grisos, blancs i beix, representatius de les façanes i les parets de les fàbriques. Aquesta gamma de colors més clars ajudarà a fer que l’espai es vegi més ampli i lluminós i contrastaran a la perfecció amb els detalls en colors foscos.

  Materials

  És difícil entendre l’estil industrial sense el ferro o l’acer com a material principal. Altres materials protagonistes en aquests espais són el formigó, el cuir o la fusta sense tractar. En definitiva, els materials habituals de les construccions fabrils de les que beu aquest estil.

  Decoració

  En l’estil industrial són habituals les instal·lacions nues on es distingeixen canonades, bigues d’acer, parets de maó i fins i tot el propi muntatge elèctric. Elements com llums de metall, les bombetes vistes, els focus de cinema o d’estudi de fotografia aconsegueixen crear espais amb una marcada personalitat industrial.