Empresa

Som el teu partner global per a l’oficina. Oferim solucions en impressores multifunció, mobiliari d’oficina, audiovisual i transformació digital a la zona de Barcelona, amb especial èmfasi a Osona, el Vallès Oriental i el Maresme.

Realitzem projectes i proveïm productes per a oficines, universitats, escoles, sales de conferències i auditoris, i empreses en general.

Impressió digital: distribuïm impressores multifunció Konica Minolta. Resolem les necessitats d’impressió amb múltiples acabats, còpia, escaneig i fax. Les màquines d’última generació inclouen també servidors integrats per la gestió de documents i el treball en equip així com la creació i gestió de la xarxa Wifi.

Projectes d’interiorisme per a empreses: mobles d’oficina, equipament per a reunions, espais per a col·lectivitats, recepcions, aules, sales de conferències, cafeteries i menjadors, i complements de disseny innovadors per a l’empresa moderna, així com solucions per a petits despatxos i oficines a la llar per a professionals independents que treballen des de casa.

Solucions audiovisuals: subministrem pantalles multitouch interactives ideals per a sales de reunions o aules, videoprojectors, sistemes de videoconferència i displays per a recepcions, zones de pas o oficines.

Transformació digital: disposem de l’experiència, i de les eines i solucions necessàries per a la transformació digital de les petites i mitjanes empreses. Implementem sistemes de gestió documental, automatització de processos i software de control de costos.