Sales de conferències i auditoris

Projectes d'interiorisme
Sales de conferències i auditoris

Dissenyem i executem projectes de sales de conferències i auditoris. Tenim anys d’experiència al sector i comptem amb un equip d’experts que s’encarregarà d’assessorar-vos en tot moment perquè el resultat final sigui el millor possible.

Les noves sales de conferències

La sala de conferències és un espai dissenyat específicament per a reunions formals i impartició de conferències. Es tracta d’un ambient ampli i formal que sol estar ubicat en grans superfícies d’empreses, hotels, universitats, centres de congressos, museus, centres de govern i hospitals.

Aquests espais han d’estar equipats amb tots els elements necessaris per al desenvolupament de reunions i conferències, com ara taules, cadires, butaques, projectors i pantalles. També ha de comptar amb una bona acústica i aïllament per garantir la qualitat de la xerrada o la reunió.

Mobiliari en una sala de conferències o auditori

Una sala de conferències típica inclou una taula de conferències, cadires (o butques) i una pantalla de projecció. Aquests elements són essencials perquè les xerrades i conferències es duguin a terme de manera eficient i productiva.

Una auditori també pot incloure altres elements, com ara una taula de cafè, una prestatgeria o una consola per a àudio/vídeo. Aquests elements addicionals poden fer que la sala de conferències sigui més funcional i còmoda per als participants.

És important que el mobiliari escollit sigui funcional i còmode perquè els participants se sentin a gust i puguin concentrar-se a la reunió.

Projectes d'interiorisme per a sales de conferències personalitzats

A Maieroffice ens encarreguem de tot el disseny de la teva sala de conferències, des de la taula principal fins a les cadires apilables o elements d’insonorització acústica. Els nostres interioristes estan especialitzats en trobar la millor solució i els millors mobles per a cada cas perquè la teva sala de conferències sigui perfecta.

Galeria de projectes de sales de conferències

Mobiliari i solucions per a sales de conferències

La nostra selecció de mobles i solucions per a sales de conferències i auditoris.

Altres productes