Projectes d'interiorisme
Oficines i empreses

A Maieroffice portem més de 30 anys dissenyant projectes d’interiorisme per a oficines. Hem realitzat obres a Barcelona, Osona, Bages, el Vallès Oriental, el Maresme i el Ripollès entre d’altres. Convertim espais de treball en entorns adaptats a la persona, amb la funcionalitat, la durabilitat, l’ergonomia, la innovació i l’estètica necessàries per aconseguir el benestar i confort a la feina, augmentant la productivitat.

Us oferim un servei d’assessorament i disseny d’oficines a mida, on us plantejarem propostes per cobrir les vostres necessitats i optimitzar els espais de què disposeu. Volem treure’ls el màxim partit perquè la vostra experiència al lloc de treball sigui la millor possible.

El nou concepte d'oficina

El concepte d’oficina ha anat evolucionant en els darrers anys, i cada cop es busquen noves maneres d’enfocar la feina. S’està abandonant el model d’oficines tancades i s’estan introduint nous dissenys que busquen millorar la comunicació i la cooperació entre els treballadors.

Les oficines modernes es caracteritzen per espais oberts, amb llum natural i un bon disseny. Es busca crear un ambient dinàmic i agradable, que convidi a la interactivitat i l’intercanvi d’idees. D’aquesta manera, els treballadors poden rendir millor i assolir resultats més fàcilment.

Projectem espais de treball únics

A Maieroffice ens encarreguem de tot el procés dʻinteriorisme dʻoficines de forma personalitzada. Ens adaptem a cada cas. Estudiem l’espai disponible i les necessitats del client per elaborar una proposta a mida. 

Ens encarreguem de tot, des de l’estudi de l’espai i de les necessitats del client fins a l’execució del projecte. Treballem amb els millors proveïdors de mobles d’oficina i altres elements com terres, cortines, complements, solucions acústiques per trobar la millor configuració i oferir un resultat únic per a cada projecte.

Galeria de projectes d'oficines i empreses

Els nostres clients, la nostra prioritat

Els nostres clients són la nostra prioritat, per això, posem a la vostra disposició tots els nostres coneixements i experiència per ajudar-vos a crear l’espai de treball perfecte. Sigui quin sigui el vostre pressupost, estem segurs que us podem oferir una solució a mida.

No ho dubteu més i poseu-vos en contacte amb nosaltres per sol·licitar un pressupost sense compromís. Us garantim un tracte personalitzat i un resultat de qualitat.

Mobiliari i solucions per a oficines i empreses

Disposem de tots els mobles necessaris per a l’oficina: taules, cadires, armaris, complements, etc.

Altres productes i solucions per a l'oficina