Projectes d'interiorisme
Espais exteriors

A Maieroffice, dissenyem espais exteriors per a oficines i empreses. Espais agradables, distesos i perfectes per desconnectar i socialitzar. Les nostres solucions s’adapten a qualsevol entorn i ofereixen la màxima comoditat i funcionalitat.

El paper dels espais exteriors a l'oficina

Comptar amb un espai exterior a l’oficina és molt important. No només és un espai agradable, de distensió, sinó que també es pot convertir en un espai versàtil, integrat al nostre dia a dia laboral i influir, fins i tot, en la productivitat de l’empresa.

Per exemple, si disposem d’una terrassa a l’edifici, podem utilitzar-la per desconnectar una mica de la jornada laboral, fer un cafè, llegir la premsa o consultar les nostres xarxes socials tranquil·lament.

D’aquesta manera, els treballadors no es veuen obligats a desplaçar-se fora de l’edifici en els moments de descans. Amb això, d’una banda, s’eviten interrupcions innecessàriament llargues de la jornada laboral i, de l’altra, es fomenta la relació i els intercanvis d’idees entre els empleats. En el cas de les empreses ubicades en centres de negocis, aquestes sinergies es poden establir, fins i tot, entre professionals de diferents empreses, ampliant així la xarxa de contactes de cadascun.

La importància de les terrasses a l'oficina postpandèmia

Des que va esclatar la pandèmia del coronavirus, el teletreball s’ha establert com la norma a moltes empreses. Tot i que això té molts avantatges, també comporta alguns inconvenients, com ara l’aïllament i la manca de contacte social. Per això, moltes empreses estan buscant la manera de tornar a l’oficina de forma segura, perquè els seus empleats puguin tornar a gaudir dels avantatges del treball en equip.

Una de les solucions que s’estan plantejant és utilitzar les terrasses de les oficines com a espai de treball. Això permet que els empleats puguin tornar a l’oficina de manera segura, ja que en estar a l’aire lliure el risc de contagi és molt menor. A més, les terrasses permeten que els treballadors gaudeixin d’un espai agradable on poder conversar de manera distesa, cosa que fomenta el treball en equip.

Mobiliari i solucions per a patis, terrasses i espais exteriors

Selecció de mobles i solucions per a espais exteriors.