Tornar

Monitors Traulux serie TLM

Gamma de monitors assequibles i potents

Demanar informació

Rènting des de 36€/mes

Els nous monitors tàctils TRAULUX de la sèrie TLM són una solució assequible i potent per disposar d'una pantalla multitàctil amb capacitat per connectar-se a internet i servir com a suport de presentació tant per a reunions empresarials com per al seu ús a les aules en centres educatius.

Funcionalitat de pissarra avançada

Entre les seves característiques més destacades hi ha la seva pissarra avançada. Gràcies a aquesta nova app, es pot disposar d'un espai d'escriptura "infinit", poden desplaçar-s'hi per utilitzar diferents espais. A més, tant les anotacions com els objectes es poden redimensionar i duplicar. Unes funcions que seran molt útils per facilitar el treball d'ús de pissarra.

A més, la nova funcionalitat de pissarra permet més funcions avançades com la retallada a mà alçada o el duplicador de colors (llapis i fons de pissarra) per donar ales a la teva imaginació i desenvolupar presentacions o classes memorables de manera molt senzilla i intuïtiva.

Funcions multimèdia

Gràcies al seu sistema, les pantalles Traulux permeten mostrar documents, ja siguin presentacions Powerpoint, documents de Word, PDFs, Excels... Qualsevol document que podries obrir en un ordinador, el podràs obrir també al monitor per presentar-lo als teus companys de feina o a l'alumnat. De manera fàcil i amb la possibilitat d'editar-los i fer-hi canvis.

El mateix podràs fer amb vídeos, fotografia i arxius multimèdia.

A més, podràs utilitzar també sistemes al núvol com Google Cloud per accedir, organitzar i treballar amb els teus fitxers sense necessitat de portar-los amunt i avall en un USB.

Característiques tècniques

  • 40 tocs simultanis (20 d'escriptura). Això permet que diferents persones interactuïn alhora amb la pissarra, escrivint i creant conjuntament.
  • Transportabilitat. A diferència dels antics projectors o les pissarres digitals, les pantalles multi-touch Traulux es poden transportar fàcilment d'un espai a un altre gràcies als suports disponibles amb rodes.
  • Alta qualitat 4K. Panell LED LG 4K de molt alta qualitat.
  • Diverses mides disponibles. Versions de 65, 75 i 86 polzades.
  • Materials de qualitat. Els monitors estan  fabricats en metall i porten un vidre Anti Reflectant 7 MOHS Temperat que li confereixen una gran robustesa.
  • Sistemes operatius Android i Windows. Incorporen Android embedit i PC-OPS Windows opcional.
  • Transmissió sense fil de fins a 4 dispositius simultanis en pantalla EsharePRO. Compatible amb Windows / MAC / Android / iOS / ChormeBook
El contingut no està disponible.
Si us plau, permet les galetes fent clic a Acceptar en el bàner
Go to Top