Cabines acústiques: solució de privacitat per a oficines obertes

Les oficines obertes tenen molts avantatges. Gràcies a l’eliminació d’obstacles i murs, s’afavoreix el treball en equip, la comunicació entre les persones i les sinergies entre departaments. Tot això fa que les empreses treballin d’una manera més àgil i flexible, facilitant els fluxos d’informació entre persones i afavorint les relacions personals. Tot això crea equips de treball més cohesionats i eficaços, i entorns de treball agradables.

Però aquesta manera d’organitzar les oficines comporta també alguns inconvenients com la falta de privacitat o de silenci en determinats moments. Hi ha situacions en les quals el silenci és necessari. Per exemple, quan cal fer una trucada compromesa o que simplement requereix privacitat. També quan hem de portar a terme tasques que requereixen un nivell de concentració elevat, com quan hem de redactar un informe, preparar un document, etc.

Les cabines acústiques són la solució a aquestes situacions.

 

Màxima concentració i privacitat

Les cabines acústiques de Maieroffice garanteixen màxima concentració i privacitat gràcies a les parets de 8 centímetres fabricades amb 5 capes de material aïllant. Les parets interiors estan revestides amb feltre PET reciclat que absorbeix els ecos interiors. A més el vidre és de doble capa i també limita el so que entra o surt de la cabina.

Entrar dins d’una d’aquestes cabines és tota una experiència. És passar del soroll de l’oficina a un ambient de treball completament silenciós.

Disposem de models amb capacitat per a una única persona i models més amplis amb capacitat per fins a 4 persones orientats a la realització de reunions.

Productes

P-1

Cabina insonoritzada individual

Veure producte

P-4

Cabina insonoritzada per a reunions

Veure producte