Mobiliari d’oficina i interiorisme d’oficines, venda i renting d’impressores per a empreses

Som una empresa especialitzada en màquines d’impressió digital i mobiliari d’oficina a la zona de Barcelona. Oferim solucions integrals a projectes d’interiorisme per a empreses: mobles d’oficina, equipament per a reunions, espais per a col.lectivitats, il.luminació i complements de disseny innovadors per a l’empresa moderna, així com solucions per a petits despatxos i oficines a la llar per a professionals independents que treballen des de casa.

El nostre equip és multidisciplinari, i és integrat per professionals amb una àmplia experiència i formació: dissenyadors d’interiors, enginyers, arquitectes i professionals experts en ergonomia, tots especialitzats en l’àmbit del mobiliari d’oficina i complements.

 

 

Xavier Maier
Propietari

Vaig començar l’activitat sota el nom de COPYFAX VALLÈS a Granollers.
Al 1994 varem crear la societat COPYFAX EQUIPS, SL. Vam treballar molts anys amb aquest nom i registràrem la marca MAIEROFFICE que és la que ens dóna el nom en l’actualitat.

Gemma Miguel
Gerent

 Vaig començar a Copyfax Equips Sl el 17 de Novembre de 1994, a Granollers, durant tots aquest anys he treballat amb molta il·lusió i la satisfacció de fer una bona feina , 19 anys i mig després segueixo sentint el mateix.